Domonyai László, klubigazgató szerint az angyalföldiek 21 éves labdarúgója rászolgált arra, hogy odaadó játékával és elkötelezett munkájával a Vasas-család tagja lehessen.

Murka Benedek U21-es magyar válogatott labdarúgónk egy súlyos sérülést követő műtét után azon dolgozik, hogy januárban visszatérhessen a futballpályára. A Vasas Futball Club a legnehezebb helyzetben áll ki mellette, ezért hároméves szerződést kötünk vele, hosszú távú bizalmat szavazva egy olyan játékosnak, aki nem csak a tehetségével, hanem elkötelezett munkájával és odaadó játékával is rászolgált arra hogy a Vasas-család tagja lehessen.

Murka Benedek így kommentálta szerződéshosszabbítását a vasasfc.hu-nak.

Nagyon boldog vagyok, hogy további három évig a Vasas-család tagja lehetek. Ezúton is köszönöm a vezetőségnek és a szakmai stábnak a bizalmat, amit szeretnék meghálálni. A klubtól minden támogatást megkapok, ahhoz, hogy minél előbb felépüljek. Az Illovszky-stadion tesztmérkőzését csak a lelátóról tudtam nézni, de így is hatalmas motivációt jelent, hogy egy szép, új stadionban tudok majd játszani.

Murka Benedek 17 évesen debütált a Vasasban, ahol hamar alapemberré vált. Eddig 33 NB I-es mérkőzésen 2 gólt szerzett. Az előző szezonban 29 bajnoki meccsen lépett pályára.