Drámai mérkőzéssel indult Pintér Attila karrierje a másodosztályú III. kerületnél. Az óbudaiak a Kecskemét elleni NB II-es mérkőzés második félidejében Barczi Dávid góljával vezetést szereztek, és egészen a 90. percig előnyben is voltak, ám ekkor Katona Bálint egy átlövéssel egyenlített. A slusszpoén pedig még hátravolt, a 94. percben egy kezezés miatt 11-eshez jutottak a lila-fehérek, a büntetőt pedig Lukács Dániel értékesítette is, így a hazaiak fájó pontokat vesztettek a kiesés elleni csatában.

Az összecsapás utáni nyilatkozatában Pintér Attila az utolsó pillanatban befújt 11-est kérte számon Rúsz Márton játékvezetőn.

– Az első félidőben kicsit kapkodóbbak voltunk, de volt két-három olyan labdaszerzésünk, amit ha végig tudunk vinni, lehetett volna lehetőségünk. A második félidőben már sokkal több játék volt bennünk, megérdemelten szereztünk vezetést. Az első kapott gólunk elkerülhető lett volna. 

Arra kérem a magyar labdarúgásban ezért dolgozó embereket viszont, hogy akik azt szeretnék, hogy minél jobb legyen a labdarúgásunk, azok nézzék meg azt, hogy mi történt a tizenegyes előtt, mert számomra érthetetlen, hogyan születhet ilyen döntés.

A Kecskemétnek gratulálok, sok sikert kívánok nekik! – idézte a vezetőedző nyilatkozatát a kecskemetite.hu.

NB II: Újabb edzőváltás, ismét kiesés elől menekülő csapat trénere távozik – hivatalos