Pintér Attila így értékelt a kiütéses vereség után.

– Először is gratulálok az ETO-nak! Az első félidőben nem gondoltam volna, hogy ilyen arányú vereséget fogunk szenvedni. Amit elterveztünk, az ült is, szereztünk háromszor-négyszer is labdát, amit, ha végig viszünk, befejezhettük volna az akciót. Megint egy bedobásból kaptunk gólt, amiben nincs benne egyáltalán, mi domináltunk, nem nagyon tudott mit kezdeni velünk az ETO. Kellenének olyan karakterek, olyan játékosok, akik ilyenkor meg tudnák azt tartani, hogy a csapat ne essen ilyen hullámba.

Azt kell, hogy mondjam, a hazaiak rúgtak három-négy olyan gólt, ami lehet, hogy Puskás-díjas, de ennyire nem lehet összeesni.

– Van még két forduló, él még az esélye, hogy bent tudjunk maradni, egy meccset játszunk otthon, utolsó fordulóban pedig lehet, hogy egy ki-ki meccset fogunk játszani, nagyon gyorsan el kell felejtenünk ezt a mérkőzést, úgy gondolom minden csapat életében van ilyen. Azt kell megvizsgálni, hogy ez miért történt meg – olvasható az eto.hu-n.

Pintér Attila a 32. forduló után vette át a III. Kerületi TVE irányítását. A korábbi szövetségi kapitány vezetésével azóta három vereség és egy győzelem az óbudaiak mérlege, amivel két fordulóval a vége előtt visszacsúszott a csapat az utolsó helyre. Remiliék most vasárnap a Nyíregyházát fogadják, majd az utolsó fordulóban a Békéscsaba vendégei lesznek.

NB II: Pintérék Győrben kaptak egy hetest, bajnokként nyert a Vasas, a Kecskemét a feljutás küszöbén – eredmények