Mint beszámoltunk róla, meglepő módon jelentették be Csákváron, hogy a csapat házi gólkirálya, Bobál Gergely távozik a télen, és a Zalaegerszeg színeiben folytatja pályafutását. Mindez két nappal a két együttes egymás elleni, utolsó 2018-as bajnokija előtt vált nyilvánvalóvá.

Azóta már a ZTE is bejelentette az átigazolást, most pedig a támadó a Csákvár honlapján “búcsúzkodott”.

– Heteken keresztül őrlődtem, mire végül rábólintottam. Mérlegre tettem mindent. Pro és kontra igyekeztem átgondolni, mi szól mellette és mi ellene – mondta Bobál Gergely. – Csákváron bizalmat kaptam, hogy újra felépítsem magam. Meccshiánnyal küszködtem, mikor az Aqvitalhoz kerültem, itt azonban lehetőséget kaptam, játékba lendültem, gólokat szereztem. Remek társaság jött össze, mely nem csak erőlködött a pályán, de élvezte is a focit.

Nehéz szívvel távozok, de olyan ajánlatot kaptam, s most a szakmai ajánlatra gondolok, melyet céljaim elérése érdekében nem volt szabad visszautasítanom.


– Akkor én kilógok a sorból – reagált arra a felvetésre Szijjártó István, a Csákvár vezetőedzője, hogy a legtöbb szakvezető nem örül annak, ha a házi gólkirálya távozik. – Mi itt Csákváron nevelő klubnak tartjuk az Aqvital FC-t.

Örömmel tölt el bennünket, ha valamelyik játékosunkra felfigyelnek a nagyobb klubok, ha azt látjuk, hogy az élvonalban is fantáziát látnak fiatalunkban. Mindez visszajelzés számunkra, hogy jól dolgoztunk, hogy azon az úton haladunk, melyet elterveztünk.