Honlapunk megbízható forrásból úgy értesült, hogy távozott a másodosztályban az élvonalra pályázó Gyirmót FC Győr vezetőedzői posztjáról Szepessy László.

A sárga-kékek jelenleg 29 fordulót követően a feljutást érő második helyen állnak négy ponttal lemaradva az éllovas Zalaegerszeg mögött, valamint ugyanannyi egységet gyűjtöttek, mint a mögöttük lévő Kaposvári Rákóczi.

A Gyirmót azonban az előző hetekben öt meccséből hármat is elveszített, legutóbb például hazai pályán maradt alul 5-1-re a Budaörssel szemben.

Hivatalos bejelentés egyelőre még nem érkezett a klub részéről. A Gyirmót a következő fordulóban a 18. helyen álló Ceglédi VSE-hez látogat a válogatott szünet után.

FRISSÍTÉS: A klubhonlap tájékoztatása szerint a vezetőség megvizsgálta a csapat szereplését és úgy értékelte a kialakult helyzetet, hogy a tavaszi teljesítményben nem látja a biztosítékot arra, hogy a elérjék a céljaikat és feljussanak az első osztályba. A vezetőedzői feladatokat az eddigi szakmai igazgató Hannich Péter látja el.