Mezőkövesden 15 órától kezdődik a Városi Stadion átadó ünnepsége. Délután négy órától a Bozsik programban részt vevő csapatok mutatják be tudásukat a nagy műfüves pályán. 18 órától pedig kezdődik a Mezőkövesd Zsóry FC – Dunaújváros PASE Merkantil Bank Liga labdarúgó mérkőzés, amelyen eldől, kivívja-e a feljutást az első osztályba Pintér Attila csapata. Érdemes korábban érkezni, hiszen a beléptető-rendszer üzemel, s teltház lesz a találkozón – írja a mezokovesdzsory.hu.

Amennyiben nyer a Mezőkövesd, úgy a mérkőzés után fieszta kezdődik, beválthatók lesznek az étel- és italjegyek, a stadionnál felállított színpadon 20:30-tól Jolly és Suzy koncertezik, majd 21:30-tól az Irigy Hónaljmirigy szórakoztatja a közönséget. Felépítettünk valamit egy fél év alatt, s van esélyünk elérni a feljutást. Igaz, hogy nem volt célkitűzés, de bárhol is dolgozom, mindig a maximumra törekszem.

Vasárnap még vár ránk egy feladat, amit meg kell tudnunk oldani, hiszen a sorsunk a saját kezünkben van – mondta az összecsapás előtt Pintér Attila vezetőedző. Mezőkövesd-Dunaújváros 18:00