NB II, a 4. forduló válogatottja

Rusák (Gyirmót) – Hinora (Vasas), Dlusztus (Dorog), Jagodics (Siófok), Présinger (Ajka) – Grabant (Pécs), Szatmári (Vasas), Németh (Haladás) – Nagy (Ajka), Balázs (Kaposvár), Balajti (Vasas)

Rusák Edvárd (Gyirmót)

Végig meccsben tartotta a Gyirmótot, amely az ő bravúrjainak köszönhetően is szerzett 3 pontot, az egyébként jobban futballozó Budaörs otthonában.

Hinora Kristóf (Vasas)

Az első perctől kezdve agilis mezőnymunka jellemezte játékát, rendre jól segítette a támadásokat, több csele is bejött és kiosztott egy gólpasszt is.

Dlusztus András (Dorog)

Vezér volt, hátul remekül szervezte és irányította a védelmet, az ellenfél kapuja előtt is veszélyes volt, kevésen múlt a gólszerzés is.

Jagodics Bence (Siófok)

Győztes gólt fejelt, ezzel megszerezte csapata az első győzelmet.

Présinger Ádám (Ajka)

Hozta a szokásos megbízható játékát hátul, továbbá jól támogatta a kontrákat is.

Grabant Bence (Pécs)

Nagy mezőnymunkát végzett, jól szervezte a középpályán a játékot, és a meccset eldöntő 11-est is ő harcolta ki.

Szatmári Lóránd (Vasas)

Nehezen törte fel a Szentlőrinc védelmét a Vasas, Szatmári nagyon fontos találatát követően azonban beindult a gólgyártás. A csapatkapitány a találata mellé kiosztott egy gólpasszt is.

Németh Milán (Haladás)

A forduló gólját lőtte, ráadásul 0-0-nál talált be, döntően befolyásolva a meccs alakulását, de egyébként is veszélyesen, harcosan futballozott.

Nagy Krisztián (Ajka)

Parádés formában futballozott: mesternégyessel vette ki a részét csapata ötgólos győzelméből, és ezzel már hét találatnál jár a most futó idényben.

Balázs Zsolt (Kaposvár)

Csapata egyik legjobbja volt, nyolc perc leforgása alatt két gólt lőtt a Békéscsaba ellen.

Balajti Ádám (Vasas)

Az új szezonban is az angyalföldiek egyik legmegbízhatóbb góllövője maradt, ezúttal mesterhármassal vette ki a részét a győzelemből.

A forduló edzője: Kis Károly (Ajka)

A négy forduló alatt már a harmadik győzelmét aratta az Ajka, amely ezúttal öt gólt rámolt be a Csákvár otthonában. Kis Károly csapata így már a harmadik helyen áll az NB II-ben.

A forduló cseréje: Tóth Barna (Haladás)

Parádés szóló után nagy gólt rúgott, azon kívül is terrorban tartotta a Szeged védelmét és a saját kapuja előtti pontrúgásoknál a védekezésben is sokat hozzátette a fejjátéka.