A csakfoci.hu információi szerint Lucsánszky Tamás veszi át a nyártól a Nyíregyháza csapatának irányításának. A szakembernek már van múltja a Szparinál, hiszen 2014-ben vele jutottak fel az NB I-be, de ott már nem folytathatta edzőként a munkáját. Lucsánszky idén is sikeresen dolgozott, hiszen a Soroksárral a bajnokság hajrájáig versenyben volt a feljutásért, alaposan túlteljesítve ezzel az eredeti terveket.

A szakember korábban Soroksáron együtt dolgozott Szűcs Mihállyal, aki tavasszal lett a Nyíregyháza sportigazgatója.

Úgy tudjuk, az élvonalba vágyó Szpari a “háttér” megerősítésén is dolgozik. Szűcs Mihály korábbi megszerzése után új ügyvezető érkezhet Elbert Gábor személyében, aki az MLSZ főtitkára is volt, de Pécsen is dolgozott, míg jelenleg a Paks mellett tevékenykedik.

Szakmai igazgató is érkezhet, Bene Ferencet csábítják a Nyíregyházához, az esetében azonban még nincs végleges döntés. Ő tavaly a Gyirmóttal jutott az élvonalba, majd később az NB II-es Doroghoz igazolt sportigazgatóként.

A Szpari nagy reményekkel vágott neki az idei szezonnak, ám jelenleg csak a 13. helyen áll az együttes a másodosztályban. Mátyus János, Véber György és Dajka László is dolgozott a csapat mellett, így három edző is ült idén a kispadon.