Mint egy rossz álom. A Nyíregyháza játékosa, Gresó Mátyás igazi érzelmi hullámvasutat élhetett át az elmúlt hetekben. Amikor már karnyújtásnyira volt a visszatéréstől, az orvosi vizsgálat eltérést állapított meg a szívénél. Több specialista is megnézte, és pénteken megszületett Budapesten a végleges diagnózis: “Sportszíve van”. Azaz játszhat! – írja a nyiregyhazaspartacus.hu.

– Anyukámat hívtam ahogy kiléptem az orvostól, és bevallom, elsírtam magam. Annyi minden játszódott le a fejemben az elmúlt hetekben, hogy azt elmondani sem tudom. A legrosszabbra is gondoltam, de közben pedig tudtam, hogy erősnek kell lennem. Pár napja már azt hittem, vége ennek a rémálomnak, de akkor még további vizsgálatokra küldtek. De jelentem, ezennel vége! Elkezdhetem az edzéseket Darabos Balázzsal, remélem az öltözőben nem felejtettek el a srácok, és nem kell majd nekik bemutatkoznom – mondta Gresó Mátyás megkönnyebbülve.

Bár a játékos pályára lépésére még várni kell, Feczkó Tamás is nagyon örült a hírnek.

– Ez eddig egy remek hét! A Diósgyőr legyőzése után az utcánkban megállítottak, és gratuláltak, hogy megnyertük a “Keleti El Clásicót”. Vasárnap viszont újabb feladat vár ránk. A Csákvár ellen még többet kell birtokolnunk a labdát, rutinos és fiatal játékosokból álló kerettel rendelkeznek, akik nagyon veszélyesek. Ezzel együtt szeretnék újra átélni azt, mint Szombathelyen, azaz nyerni idegenben – mondta Feczkó Tamás vezetőedző.

A Vidi középpályása: “A Fradi ellen egy másik arcát mutatja majd a csapat”