Gyirmót – Zalaegerszeg 1-2 (Nagy P. 75. ill. Grumic 29., Hudák 88.)

Kiegyenlített játékkal kezdődött az NB II első helyén álló Zalaegerszeg vendégszereplése, ám a 24. percben már dolga akadt a vendégek kapusának: Herjeczki beadását Szarka fejelte kapura, a 21 éves Zöldesi viszont bravúrral hárítani tudott. A 30. percben viszont már a vendégek kerültek bajba: Varga és Lipták is elnézett egy indítást, így a télen a Haladástól érkező Grumic ziccerben vezethette Rusákra a labdát, majd 10 méterről a kapus lábai között a kapuba gurítva megszerezte a vezetést. (0-1)

A második félidőben a hazaiak hajtottak az egyenlítésért, amit végül sikerült is megszerezniük: Széles bal oldali beadása után Nagy Patrikhoz került a játékszer, aki a jobb felső sarokba lőtt. (1-1)

Amikor már úgy tűnt, a döntetlennel marad a 4 pontos különbség a két csapat között, a ZTE eldöntötte a mérkőzést: Bolla ugratta ki a leshatáron Hudákot, aki 12 méterről talált be a hosszú felsőbe. (1-2)

A Zalaegerszeg előnye tehát 7 pontosra növekedett a 2. helyen álló Gyirmóttal szemben 7 fordulóval a bajnokság vége előtt.

NB II: Zsinórban negyedjére nyert a Vasas, hazai pályán botlott a Kaposvár – videó, eredmények