Honlapunkon is beszámoltunk a héten az MTK Budapest stratégiai céljait bemutató interjúról, amiben az új tulajdonos, Zakor Sándor elmondta,  hogy a keret jelentősen átalakul, mert a célok és a klubfilozófia teljesüléséhez változásra van szükség.

A fővárosi kék-fehérek hivatalos oldala szombat délután több változásról is beszámolt. Mint írják, a keret átalakítása természetesen több, az idei szezonban foglalkoztatott labdarúgót is érint. Többekkel zajlanak a konkrét egyeztetések a jövőről, az viszont már eldőlt, hogy

Balogh Béla, Torghelle Sándor, Kulcsár Tamás és a korábban közölteknek megfelelően Vass Ádám sem klubunknál folytatják szerződésük lejártát követően.

Mint ismert, a hazai gyakorlat szerint a klubok az NB II-ben nem foglalkoztatnak légiósokat, hiszen ellenkező esetben az egyesületek teljes egészében elesnek a Magyar Labdarúgó Szövetség központi támogatásától. Az MTK Budapest sem tesz kivételt, az érintett labdarúgók sorsáról már zajlanak az egyeztetések.

A szóban forgó labdarúgók helyzete egyenként eltérő, mindenkinél keressük a klub és a játékos számára legideálisabb megoldást a helyzet rövid, illetve hosszútávú rendezésére – írja az mtkbudapest.hu