Az NB II-es Soroksár bejelentette, amit a csakfoci.hu korábban elsőként jelzett:

a Ferencvárosi Torna Club korábbi védője, Szűcs Mihály veszi át Dragóner Attila ügyvezetői munkáját a klubnál

– mint ismert, Dragóner nyártól a Zalaegerszegi TE FC sportigazgatója lesz.

Szűcs Mihály négyszer nyert bajnokságot, háromszor Magyar Kupát és Szuperkupát a Ferencvárossal, amelyet 1988 és 2001 között – két rövidebb kölcsönjátékot leszámítva – szolgált, s a Bajnokok Ligáját is megjárta. Labdarúgó-pályafutása lezárása óta sportvezetőként tevékenykedik, legutóbb az FTC labdarúgó-akadémia menedzsereként dolgozott, ám most újabb mérföldkő következik karrierjében. Régi-új klubjánál szintén senkinek sem kell őt bemutatni, évekkel ezelőtt klubigazgatóként ugyanis már segítette egyesületünket.

– Nem kellett sokat gondolkodnom ezen a lehetőségen, hiszen kézenfekvő volt. Jól ismerem a klubot, mivel Dragóner Attilával szinte napi kapcsolatban voltam korábban. Az FTC akadémiáján végzett munkám miatt folyamatos rálátásom volt a Soroksár SC életére – árulta el kinevezésekor Szűcs Mihály. – A Sorinál 90 százalékban ugyanazok az alkalmazottak mint korábban, viszont mióta elmentem, az elmúlt öt évben rengeteget fejlődött a klub, az infrastruktúra. Minden feltétel adott a minőségi jó munkához. Köszönet érte Dragóner Attilának és a helyi önkormányzatnak!

Az új ügyvezető reméli az ő korszakában is több tehetség jut el az NB I-ig.

– A Soroksár ugye a Kis Fradi, ahogy sokan hívják. Célunk továbbra is játéklehetőséget biztosítani a tehetségeknek a másodosztályban, hogy fontos tapasztalatokkal felvértezve tovább léphessenek, bemutatkozhassanak akár az NB I-ben is. Eddig szinte minden évben volt ilyen labdarúgónk, legutóbb Pászka Lóránd, akire nagyon büszkék vagyunk – idézi a Soroksár hivatalos oldala Szűcsöt.

A Fradiba berobbant új közönségkedvenc: “Tudtam, ha el akarom érni az álmaimat, ezt be kell vállalnom” – interjú