Honlapunk úgy tudja, hogy a Soroksár élénken érdeklődik Völgyi Dániel iránt. Megkerestük a játékost az üggyel kapcsolatban.

– Lipcsei Péter, a Soroksár vezetőedzője szeretné, ha náluk folytatnám – kezdte Völgyi a csakfoci.hu-nak. – Többször egyeztettem már vele, szimpatikus, amit vázolt a csapat jövőjével kapcsolatban. Egy sikerre éhes, ambiciózus edzőt ismertem meg személyében, szívesen dolgoznék a kezei alatt, de egyelőre még nem született egyezség a klubbal. Máshonnan is vannak puhatolózások, rövid időn belül eldőlhet a sorsom.

Völgyi márciusban távozott a Győrtől, azóta folyamatosan edzésben van.

– Fizikálisan teljesen rendben vagyok, Farkas József heti több alkalommal tart egyéni edzést számomra, így a kondíciómmal nincs probléma – zárta a védő.

A 32 éves balhátvéd jelentős NB I-es tapasztalattal rendelkezik, közel 200 élvonalbeli meccs van a lábában, ezeken 19 alkalommal volt eredményes. Megfordult többek között a Vasas, az Újpest, az ETO, a DVSC és a Gyirmót együttesében is. Alapembere volt a 2012/13-as szezonban bajnoki címet nyert, Pintér Attila vezette győri csapatnak.