– Végre megérkeztek egészséges játékosaink második negatív teszteredményei, így ők felszabadulnak a karatén-kötelezettség alól és ismét megkezdhetik az edzéseket – osztotta meg a legújabb egészségügyi információkat Hegedüs Ferenc, a Csákvár technikai vezetője a hivatalos honlappal. – Ami különösen örömteli, hogy négy, korábban pozitív mintát produkáló játékosunk felgyógyulóban van, már egy negatív teszten túl vannak. Holnap lesz számukra ismét mintavétel, s amennyiben az is negatív lesz, gyógyultnak nyilvánítják őket. Azt viszont egyelőre nem tudjuk, hogy ők mikor állhatnak munkába, hiszen a betegségből felgyógyult játékosokra egyéb orvosi vizsgálatok is várnak.

A nyolc, múlt héten pozitív mintát adóból jelenleg egy klubvezető, egy edző és két játékos továbbra is betegnek számít, annak ellenére is, hogy csupán enyhe tünetekkel rendelkeznek.

A Csákvár szerdán halasztási kérelemmel fordult az MLSZ felé, amit a Versenybizottság elfogadott, így a most vasárnapra tervezett Dorog elleni mérkőzést október 9-én pótolják.

Megbéníthatja az NB I-et és az NB II-t a koronavírus, ha így terjed a csapatoknál