Pacsi Bálint decemberben lett a Kazincbarcika vezetőedzője, ám a korábban a Haladásnál és Diósgyőrben is dolgozó tréner vezetésével 2021-ben nyeretlen maradt a KBSC, amely ennek köszönhetően a kiesőhelyre zuhant a másodosztályban. Úgy tudjuk, Pacsi munkáját meg is köszönik Barcikán, és van esély arra, hogy Kondás Elemér üljön le a helyére.

A kétszeres magyar bajnok és kupagyőztes edző legutóbb a DVSC-nél dolgozott, ám annak ellenére mennie kellett a kispadról, hogy akkor a Loki még magabiztosan vezette az NB II tabelláját – mint ismeretes, utódja a Huszti Szabolcs-Toldi Gábor edzőpáros lett Debrecenben. Kondás esetleges kinevezése alig néhány hét múlva pikáns helyzetet is hozhatna, hiszen a Kazincbarcika áprilisban a DVSC otthonában lép majd pályára a bajnokságban.

Úgy tudjuk, ugyancsak komoly jelölt a kispadra az a Geri Gergely is, akit januárban, mindössze 30 nap után menesztettek Diósgyőrből.

Felvetődött Bene Ferenc neve is a klubnál, de az ő érkezésére jóval kisebb esély van.

Információink szerint Geri és Kondás lehetséges érkezése mellett egy másik forgatókönyv is létezik Pacsi pótlására, ha a volt diósgyőri és debreceni szakvezető mégsem vállalja a feladatot, akkor házon belülről oldják meg az edzőkérdést Kazincbarcikán.