Január végén az NB I-ről álmodó ETO FC Győr hivatalos oldalán jelentette be, hogy Jakab Dávid és Borbély Bálint közös megegyezéssel távozott a Rába-partiaktól, így mindkét játékos szabadon igazolhatóvá vált.

A csakfoci.hu információi szerint a Győri ETO-tól távozó mindkét középpályás egyénileg végez edzésmunkát, hogy formában tartsák magukat a tavaszi idény hátralévő részére.

Úgy tudjuk, mindkét játékosnak több megkeresése is volt az elmúlt időszakban, de egyelőre még nem döntötték el, hol folytatják pályafutásukat, a jövőjük kérdéses.

Jakab a győriek színeiben az előző idényben 16 tétmeccsen lépett pályára, ezeken 4 gólt rúgott, valamint megfordult az MTK Budapest színeiben, ahol összesen 22 mérkőzésen háromszor vette be az ellenfelek kapuját – mindemellett a fővárosiakkal NB II-es bajnoknak mondhatja magát. Pályafutása során kétszer is megélhette az NB I-es feljutást, hiszen előbb a Dunaújvárosnál 2013-ban, majd az MTK-nál a 2017/2018-as idényben.

Borbély szintén bajnoknak mondhatja magát az MTK-val. A kék-fehéreket megelőzően a Békéscsaba, a Szabadkígyós, a Kazincbarcika és a Szeged labdarúgója volt. Karrierje során összesen 321 mérkőzésen játszott az MLSZ versenyrendszerében, ezeken 29 gólt szerzett.