A csakfoci.hu is beszámolt arról, hogy hátrányból fordítva, a hajrában szerzett gólokkal győzte le a Haladás a Kaposvárt a két csapat pénteki, szombathelyi felkészülési mérkőzésén. A találkozó után a vasiak vezetőedzője, Supka Attila értékelte a látottakat.

Az első félidőben végig a mi akaratunk érvényesült, azokat, amiket kértünk a játékosoktól úgy védekezésben, mind támadásban jól megoldották – kezdte az 56 éves tréner a haladas.hu-nak. – Jól váltogattuk a játékrendszereket a meccs folyamán, átálltunk három védőről négy védőre – az előrejátékunk is jól működött. A helyzeteink megvoltak, igaz, nem tudtuk értékesíteni őket és egy rögzített helyzet után gólt kaptunk – erre figyelni kell. A második félidő helyenként rólunk szólt, ekkor is megvoltak a lehetőségeink és két gólt is rúgtunk – erre szép lassan lehet építeni. Bízunk abban, hogy egyre frissebbek lesznek a fiúk , a héten ugyanis kemény terhelést kaptak.

A jövő heti, MOL Fehérvár elleni meccsre remélem kialakul az a csapat, amellyel a bajnokságban is kezdeni fogunk. De előtt még hétfőn játszunk egy komoly mérkőzést a Trabzonsporral, az is nagyon fontos összecsapás lesz.

A szakember végül elmondta, mikorra dönt a Haladás keretének összetételéről.

Ami a próbajátékosokat és a keretet illeti, jövő csütörtökre eldől, kik mennek és kik maradnak – tette hozzá.

Így mentenék meg a kizárás által fenyegetett Haladást – közleményt adtak ki