Szerda este jelentették be a Haladás szervezett szurkolói csoportjai, hogy távol maradnak a Diósgyőr elleni hazai meccstől.

– Nagyon nehéz volt meghoznunk ezt a döntést, mivel a miskolciak elleni hazai találkozót vártuk legjobban a tavaszi szezonban. Eljött a pillanat, amikor úgy gondoljuk, hogy meg kell húznunk egy határt és kimondani: A Haladás mezhez méltatlan teljesítményhez nem asszisztálunk tovább. A csapat meccsről – meccsre megkapta a támogatást a lelátóról, ahogy a meccsek végén a kritikát is. Az utolsó csepp a pohárban az ajkai idegenbeli meccs félideje volt, mikor mindenki számára nyilvánvalóvá vált : „Ennyit tudunk”. Ez a hozzáállás számunkra elfogadhatatlan! Világosan jeleznünk kell – a játékosok, az edzői stáb és a klub vezetése felé – , hogy ha valóban ennyit tudunk, akkor mi erre nem vagyunk kíváncsiak! – olvasható a Hali-szurkolók közleményében.

Egy nappal később közleményben reagált a vasi klub a szurkolók bojkottjára.

– A szurkolóink távolmaradását a DVTK elleni találkozóról sajnálattal vesszük tudomásul, de álláspontjukat megértjük. A klub minden tagja – vezetők és játékosok – közösen keressük a hullámvölgy okait és dolgozunk azon, hogy megoldást találjunk arra, hogy a Csapatunk teljesítménye méltó legyen a Haladás nevéhez!

Csercseszov: “Jó munkát végeztünk az átigazolások terén”- a Fradi edzője a 9 pontos előnyről, a válogatott kiszemeltről és az NB I-ről