Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy csuklótörést szenvedett a Siófok elleni szombathelyi NB II-es bajnokin (1-1) a Haladás támadója, Gaál Bálint. A 28 éves támadó felépülése hosszú heteket vesz igénybe, így Supka Attila vezetőedzőnek komoly fejtörést okozhat sérült játékosának pótlása, hiszen a keretben nincs bevethető csatár.

A csakfoci.hu információi szerint a szombathelyiek a korábbi utánpótlás-válogatott Novák Csanád személyében megtalálták a sérült Gaál helyettesét, aki a nyári felkészülési időszakot a Haladásnál töltötte, és a Sárvár ellen próbajátékon is részt vett a vasiak színeiben.

Értesüléseink szerint a hórihorgas, 2 méteres labdarúgó ugyan nem kapott szerződést a vasiaktól, azonban Gaál kiesése miatt kölcsönvennék a Mezőkövesdtől az idei szezonra.

Novák az előző bajnoki kiírásban a Mezőkövesd játékosaként a ZTE-ben játszott kölcsönben, ahol 30 tétmérkőzésen lépett pályára és öt gólt szerzett. Pályafutása során megfordult Mezőkövesd, a Gyirmót, Vasas, a Kecskemét, valamint a Győri ETO csapatában is.