Továbbra sem zárult le az ETO FC Győr-Cegléd NB II-es mérkőzésen súlyos koponyasérülést szenvedett Koszó Balázs ügye.

Az MLSZ fegyelmi eljárást indított, de információink szerint a tárgyalást elnapolták.

Amint arról beszámoltunk, Koszó még az ütközés napjának éjszakáján életmentő műtéten esett át, amely szerencsére jól sikerült. A győri játékossal ütköző Cegléd-kapus, Mursits Roland már másnap beszélt az esetről a csakfoci.hu-nak, elmondta, hogy mivel egyik legjobb barátjával találkozott rendkívül szerencsétlenül a pályán, így számára is megrázó volt az élmény.

Szörnyű volt megélni. Akárkivel ütközik az ember, igaz ez, de így, hogy róla volt szó…

mondta akkor a csakfoci.hu-nak.

Nemrégiben Koszó is interjút adott honlapunknak, a játékos akkor azt mondta: reméli, nem lesz folytatása az esetnek.

– Nem hinném, hogy lesz ennek utóélete, nem is kell, hiszen tudom, hogy nem volt szándékos, hanem ő is a labdára ment. Nem szeretném, ha bármiféle büntetést kapnautalt az ETO futballistája barátjára, Mursitsra a csakfoci.hu-nak.

Hiába azonban, hogy a két játékos jó barátságot ápol, sem ők, sem a két klub nem mondott egyetlen rossz szót sem a másikra, sőt, a futballisták is igen egyértelmű nyilatkozatot tettek, az ügyet továbbra sem zárták le.

– A tárgyalást tegnapra, azaz csütörtökre tették, kérvényeztük a halasztást, hogy ne kelljen ezzel meccsnapon foglalkoznunk, hiszen tegnap mérkőzést játszottunk az NB II-ben – nyilatkozta honlapunknak a friss fejleményekről Mursits. – A tárgyalást így elnapolták jövő szerdára.

Nekem be kell majd mennem, „Koszit” pedig felhívják, gondolom, megkérdezik tőle, hogy érzett-e szándékosságot… Elvileg a tárgyalást nem az MLSZ-ben találták ki, ez a protokoll súlyos sérülés esetén, de azért furcsa ez így. Elég nagy baj így is, hogy Balázsnak ennyit ki kell hagynia.