Az idegenben 2-0-ra megnyert odavágó után a visszavágón hazai pályán fogadta a Tiszafüred együttesét A DVSC tartalékcsapata az NB III-ba jutásért vívott párharcban. A debreceniek a feljutás sorsát nem bízták a véletlenre: az első csapatból Kosicky, Mészáros, Barna, Kusnyir, Damásdi, Zsóri és Nagy Kevin is a kezdőben kapott helyet.

Azonnal támadólag lépett fel a kis Loki, amely a 10. percben Zsóri Dániel lövésével megszerezte a vezetést – derül ki a dvsc.hu összefoglalójából. Nem sokat kellett várni az újabb hazai találatra, öt perccel később Ujvárosi kiugratását Nagy Kevin váltotta gólra. A 24. percben már hárommal vezetett a DVSC II., Damásdi szép cselek után lőtte ki a kapu bal oldalát. Az első félidő végéhez közeledve Zsóri Dániel szerezhette volna meg a DVSC II. negyedik találatát, de a kapus felett átívelt labdája a bal kapufáról pattant ki.

A második játékrészben sem hagyott alább a hazaiak lendülete, a 49. percben Zsóri Dániel közelről szerzett gólt. Ezt követően is a Tiszafüred térfelén tartotta a labdát a kis Loki, több nagy helyzetet is kidolgoztak, de hol az ellenfél védői, hol kapusa volt a helyén. A 81. percben Pintér szerezte meg a hazaiak ötödik gólját, a támadó szép szóló után lőtte ki a hosszú alsót, majd nem sokkal később ismét ő volt a főszereplő, ugyanis közelről talált a hálóba, kialakítva ezzel a 6-0-s végeredményt.

A DVSC II. győzelmének köszönhetően az NB III. keleti csoportjában kezdheti meg a 2019/2020-as idényt.

DVSC II. – Tiszafüredi VSE 6-0 (Zsóri 10., 49., Nagy K. 15., Damásdi 24., Pintér Á. 81., 88.)

DVSC II: Kosicky – Molnár M. (Lakatos B., 28.), Ujvárosi, Mészáros N., Barna Sz. – Pintér Á., Kusnyír, Nikitscher (Szabó Á., 59.), Damásdi – Zsóri (Burai, 67.), Nagy K.