A kiírás szerint ma este 20 órakor kezdődött volna az NB I 5. fordulójának első mérkőzése, amelyen a Debrecen fogadta a Nagyerdei Stadionban az MTK-t. A helyszínre kilátogató szurkolók és a tévénézők azonban meglepődve tapasztalhatták, hogy az eredetileg kiírt kezdési időpontban csak labdázó csapatok voltak a gyepen.

Az ok egészen prózai: A DVSC nyáron szerződtetett hátvédjének, Erik Cikosnak a gyűrűsujjáról nem tudták leszedni a gyűrűt, Berke Balázs játékvezető pedig így nem engedte pályára a játékost. A csapatok mintegy 8 percig vártak, hátha sikerül megoldani a “problémát”, viszont mivel Cikos ujjáról sehogy sem akart lejönni a gyűrű, a légiós nem léphetett pályára, rögtön a kezdés előtt Kusnyir Erik érkezett a helyére. Mivel a kezdés előtt történt a változtatás, megmaradt Herczeg András három cserelehetősége.

Debrecen-MTK gyűrű

Abszurd közjátékkal indult a Debrecen-MTK NB I-es találkozó az 5. fordulóban. Cikos Erik ujjáról nem jött le a gyűrű, a játékvezető pedig így nem engedte pályára lépni, ezért a hazaiak a kezdő sípszó előtt cserére kényszerültek és Kusnyír Eriket küldték a gyepre. Ki látott már ilyet? 🙂

Közzétette: M4Sport – 2018. augusztus 17., péntek

A találkozó aztán 20:08-kor elkezdődött, végül 3-3-as döntetlenre végződött.