A Ferencváros ellen elszenvedett 6-1-es vereség után az elmúlt hétvégén a keleti rangadón, a Kisvárdával szemben maradt alul a Herczeg András által irányított DVSC. A lefújást követően a Hajdú-Bihari Naplónak nyilatkozott a Loki középpályása, Haris Attila, aki elmondta, a társaival azon vannak, hogy minél előbb kilábaljanak a hullámvölgyből.

Jó lenne végre ismét egy nyertes meccsre visszatekinteni, de sajnos ezúttal is alulmaradtunk. Úgy hiszem, az akarattal nem volt baj most sem, mentünk előre, igaz, túl sok nagy helyzetet nem tudtunk kialakítani, inkább meddő volt a fölényünk. Kellene egy olyan összecsapás, amely lendületet adna számunkra a téli szünet előtti időszakhoz, jó volna szépen zárni az évet – Haris Attila, aki szerint a csapat számára sem könnyű ez az időszak.

Keressük az okot a rosszabb teljesítményüknek, és azon vagyunk, hogy újra rátaláljunk a sikerhez vezető útra. Nem kérdés, rossz passzban vagyunk, ami az egész csapatról elmondható.

Érződik rajtunk az önbizalomhiány is, ez megmutatkozik a játékunkban és a testbeszédünkben is. Ezen nem is kell csodálkozni, hiszen nincs sikerélményünk, amiből táplálkozhatnánk.

Keressük az okokat, és a megoldást, közösen is szoktunk beszélgetni, illetve mindenki magában is próbálja helyre tenni a dolgokat. Hét közben, az edzéseken ugyanannyit dolgozunk, mint máskor, valami kicsi plusz mégis hiányzik, ami eddig megvolt. Bízunk benne, a szurkolóink kitartanak mellettünk ezekben a nehezebb időkben is. Számunkra sem könnyű ez az időszak, de hullámvölgyek minden csapat életében előfordulnak, azon vagyunk, hogy minél hamarabb kilábaljunk belőle – fogalmazott a hajdúságiak középpályása.