Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a DVSC leigazolta a legutóbbi szezonban a Ferencváros kölcsönjátékosaként Soroksáron játszó Kundrák Norbertet.

A húszéves támadó az előző idényben 38 mérkőzésen 14 gólig jutott a másodosztályban, az U21-es magyar válogatottnak pedig rendszeresen tagja. A Loki új igazolása a klubhonlapon beszélt a beilleszkedésről, és arra is kitért, melyik pozícióba várja új csapatát a szezon végén.

– Szerencsére volt egy jó szezonom a Soroksárban és Szima Gábor elnök úr kereste meg a menedzseremet, aki szólt nekem, hogy van egy lehetőség Debrecenben, én pedig habozás nélkül bólintottam, hogy szeretnék jönni. Nehéz lesz bekerülni a csapatba, de megpróbálom itt is a lehető legjobbamat adni és ezzel segíteni a csapatot. Kedvesek voltak, pozitívan fogadtak, próbáltak segíteni mindenben, a stábtagok is segítettek, jó kis csapat lesz ez – nyilatkozta Kundrák a dvsc.hu oldalon.

A Ferencvárossal korábban Magyar Kupa-győzelmet ünneplő támadó hozzátette, a DVSC kerete alkalmas arra, hogy az élbolyban végezzen.

– Majd meglátjuk, hogy a meccseken hogyan fogunk teljesíteni, de én a harmadik helyre tippelem magunkat

– zárta a fiatal játékos.