Negyvennyolc nappal az idei első bajnoki mérkőzés előtt látott közös munkához az Eger SE csapata. Az NB III-as együttes keretéből eddig két távozó biztosan akad, az pedig még kérdés, hogy a diósgyőri tulajdonosváltás milyen hatással lesz az egri klub működésére – írja a heol.hu.

– Szeretném megvárni, hogyan képzeli a jövőt az új diósgyőri tulajdonos, addig semmi olyat nem akarok mondani, ami a folytatással kapcsolatos. Még nem egyeztettünk az új vezetéssel, bízom benne, hogy ez mielőbb megtörténik – közölte a heol.hu-val az Eger SE operatív vezetője, Harmati Péter.

A megyei lap megjegyzi, a DVTK-nál nyilván most az a legfontosabb, hogy az NB I-es csapat bent maradjon, erre összpontosít a klubot múlt héten átvett Borsodi Sport Holding Kft. vezetése, de kiemelik, hogy eközben az egylet égisze alá tartozó Eger SE-nél és az Salgótarjáni BTC-nél csak reménykednek abban, hogy az eddigiektől nagyobb figyelmet és több támogatást kapnak a miskolciaktól.

Az mindenesetre már eldőlt, hogy az Eger Labdarúgó Sport Kft. ügyvezető igazgatójaként jegyzett dr. Képes Lóránt megbízatása megszűnt, utódjáról egyelőre nincs döntés.