Mint arról beszámoltunk, a DVTK egygólos hátrányból fordítva győzte le 2-1-re az éllovas Ferencvárost szombaton, komoly fegyvertényt elkönyvelve az OTP Bank Liga 21. fordulójában.

Bódog Tamás így elégedetten értékelhette a történteket, ugyanakkor picit bosszú is lehetett a meccs után. Egyrészt sárga lapok miatt elveszítette a Videoton elleni, jövő heti bajnokira Lipták Zoltánt és Kocsis Gergőt is, másrészt mint kiderült, Farkas Ádám játékvezető a lefújást követően piros lapot adott a mérkőzésen egyenlítő gólt fejelő Dusan Brkovicnak, aki meg nem erősített hírek szerint a Ferencváros uruguayi középpályásával, Fernando Gorriárannal került összetűzésbe a találkozót követően, és emiatt a kiállítás sorsára jutott.

Bódog a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón ennyit mondott az esetről, amelyet nem látott, de játékosai beszámoltak neki róla.

Én a játékosaim szavainak hiszek, nem láttam semmit az esetből. Volt egy szerencsétlen szituáció, amit a bíró a mi szempontunkból rosszul ítélt meg, vagy másként látott, nem tudom pontosan. Bízom benne, hogy nem történt olyan, amiért piros lapot kellett volna kapnia Brkovicnak. Nem tudom, ha bebizonyosodik az eset, akkor mi fog történni. De azt hallottam, nem történt semmi olyasmi, ami kiállítást ért volna. De nem láttam, lehet, hogy jogos volt a piros, de lehet, hogy nem – tette hozzá.

A keddi fegyelmi bizottsági ülésen derülhet ki több részlet majd az esetről. A DVTK jövő szombaton, a 22. fordulóban lép pályára Felcsúton a Videoton ellen, a tévés meccs 19:30-kor kezdődik majd.