Hetek óta témát jelent a magyar sajtóban, hogy hol folytatja pályafutását a Mezőkövesd szélsője, Molnár Gábor, aki a most futó szezonban ugyan kevés játéklehetőséget kapott Kuttor Attila vezetőedzőtől, ám a 2018/19-es idényben a sárga-kékek egyik legjobbja volt, 21 meccsen nyolc gólt lőtt és öt gólpasszt adott.

A 25 éves játékos iránt legélénkebben a Diósgyőri VTK érdeklődött, a piros-fehérek vezetőedzője, Feczkó Tamás a csakfoci.hu-nak adott interjújában elmondta: “A két klub folyamatosan tárgyal róla, ha nincs megegyezés, valószínűleg marad Mezőkövesden. Gábor azonban kijelentette, hogy ő kifejezetten Diósgyőrben szeretné folytatni a pályafutását, gyerekkori álma, hogy itt szerepeljen. A klub és személy szerint én is nagyon szeretném, ha itt lenne, bízom benne, hogy napokon belül csatlakozik hozzánk.”

A csakfoci.hu legfrissebb információi szerint eldőlt, hogy Molnár Gábor a DVTK-ban folytatja pályafutását, miután a két borsodi klubnak végül sikerült megegyeznie minden részletben – az átigazolás 24 órán belül hivatalossá válhat.

A Diósgyőr a téli átigazolási szezonban eddig bejelentette Hysen Memolla, José Cortes, Kiss Tamás és Egerszegi Tamás szerződtetését, míg Hegedűs János a nyáron csatlakozik a miskolciakhoz.

Diósgyőr: „Ez a legnehezebb a magyar edzői szakmában” – interjú Feczkó Tamással az önbizalomhiányos játékosokról és a külföldi szakemberekről