Igazán rendhagyó idénye volt Pacsi Bálintnak, aki még a DVTK másodedzőjeként, illetve Feczkó Tamás segítőjeként kezdte a szezont, de decemberben neki is mennie kellett Diósgyőrből. Nem ment azonban messzire, hiszen bő egy hét múlva már az NB II 17., még bennmaradó helyén álló Kazincbarcika trénere lett a 46 éves, pro-licences szakember.

Egészen március 5-ig maradt is a tréner a Borsod megyei klubnál, ekkor azonban a Barcika közös megegyezéssel szerződést bontott Pacsival és asszisztensedzőjével, Elek Norberttel is. Egy hónappal később aztán már az NB I-ben bukkant fel Pacsi, igaz, először nem vezetőedzőként: április 9-én derült ki, hogy pályaedzőként segíti Csizmadia Csaba munkáját Budafokon, ahol már ekkor látni lehetett, hogy nagyon nehéz dolga lesz a csapatnak a bennmaradással.

Szűk három hét múlva pedig már ő irányította a szakmai munkát az élvonalból kieső együttesnél: miután a Budafok 9-2-re kikapott otthon a Pakstól, az utolsó két NB I-es meccsre Pacsi kapta meg az irányítást a XXII. kerületi csapatnál, amely ekkorra már metematikailag is búcsúzott az OTP Bank Ligától.

De ugyancsak elköszönt az NB I-től a DVTK, ahol Pacsi kezdte a szezont, majd a legutóbbi hétvégén az is eldőlt, hogy a Kazincbarcika sem marad jelenlegi osztályában, az NB II-ben.

Így az edző elmondhatja magáról, hogy egy idényen belül három olyan csapatnál is dolgozott, amely végül kiesett…

Pacsi Bálint mérlege vezetőedzőként a 2020/2021-es idényben:

Kazincbarcika (NB II): 6 meccs, 2 döntetlen, 4 vereség, 3-13

Budafok (NB I): 2 meccs, 2 vereség, 0-6

Diósgyőr: “Mintha az utcáról szedtünk volna össze néhány embert”, Szabics: “Már tudjuk mi kell, hogy közeledjünk a Fradihoz” – így látták az edzők