– Nem volt közöttünk személyes ellentét – mondta Kondás Elemér az FK Sarajevóhoz visszatérő Asmir Suljicról a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. Már az elején elkezdett hisztizni, amikor nem kapott játéklehetőséget. Amikor játszott, akkor pedig nem úgy teljesített;

aztán volt egy olyan megnyilvánulása a csapat előtt, amire azt válaszoltam, hogy akkor menjél a második csapathoz, ott fogsz játszani. Nem haraggal váltunk el, nem volt vele bajom.

Elmondtam neki, hogy ahogy játszik, az egyelőre nem elég, de ha javul, akkor kap lehetőséget. Ha visszanézzük, volt olyan meccs, amikor már a 35. percben le kellett őt cserélni, mert nem úgy teljesített, az a csapat, amelyik meg utána játszott, elkapta a fonalat, és elkezdett nyerni – nem volt okom arra, hogy betegyem őt a csapatba.”

Az NB II-t vezető Diósgyőr vezetőedzője két új igazolásról is szót ejtett a beszélgetés során:

Lucast már régóta ismerem. Játszott nálam Debrecenben, és Kisvárdán is volt a játékosom. Játékintelligenciája és kvalitása is nagy segítségére lehet a DVTK-nak. Minden játékosban bízom. Mindig csak azt szoktam mondani nekik, hogy annyira bízzanak magukban, amennyire mi bízunk bennük. Eppel Marcit jó játékosnak tartom, több pozícióban is tud játszani, veszélyes az ellenfél kapujára, bízom benne, hogy segíteni tud a csapatnak. Vele hétfőn fogunk találkozni, amikor már otthon edz a csapat.

A DVTK, amely legutóbbi kilenc bajnokijából nyolcat megnyert, a második helyen álló Vasashoz látogat az első tavaszi fordulóban, január 31-én.

Suljic a Vidi-korszakról: „Lazoviccsal akadtak problémáim, én húztam a rövidebbet” – ezért jött ki jól Horváth Ferenccel