Bár hétfő este megszakadt a Vasas több mint 870 perce tartó kapott gól nélküli sorozata, az angyalföldiek 3-1-es, Szeged elleni győzelmüknek köszönhetően már 9 ponttal vezetik a bajnokságot, 11 egységgel előzik meg a harmadik helyezettet, így nagyon közel kerültek az NB I-be való visszajutáshoz.

Kuttor Attila szerint ehhez egy különleges összecsapás kellett.

Komoly erőpróba volt ez a mérkőzés, hiszen nagyon rég volt már olyan, hogy az ellenfél vezetést szerzett ellenünk és hátrányból kellett fordítanunk.

Nagyon komoly tartásról tett tanúbizonyságot a csapat, mert ugyanazzal a felfogással, játékstílussal, hittel fordítottuk meg a meccset, mint ami jellemző ránk, így megérdemelten nyertünk idézte Kuttort a klub honlapja.

A Vasas trénere egyvalaminek külön örült a győzelem kapcsán.

– Alapvetően nem mindig van lehetőség nagy távokat futni, főleg akkor, ha az ellenfél védekezik és ezt fel kell törni. Ha területek vannak előttünk, akkor látványos a csapat sebessége. Örülünk, hogy mindkettő működött és felállt védelem ellen is tudtunk helyzeteket kidolgozni. Területek is voltak előttünk, így ellentámadásokból is voltak lehetőségeink. Nagyon örülök, hogy a saját játékunkkal tudtuk megfordítani a mérkőzést és egy komoly rangadót nyertünk meg egy jó csapat ellen.