Csalódást keltő 3-1-es vereséget szenvedett az ETO FC Győr a Szeged-Csanád Grosics Akadémiától az NB II 25. fordulójában vasárnap. A szurkolóknak nem a vereség ténye, hanem inkább csapat által mutatott játék háborította fel a győri drukkerek jelentős részét. Páran a tiltakozásuk jelül a megvásárolt bérleteiket is bedobták a pályára a lefújás után. Az ETO csapatkapitánya, Nemanja Andrics elnézést kért a csalódott győri szurkolóktól.

Nagyon sajnáljuk, hogy a szurkolóinknak ilyen teljesítményt kellett látniuk, de az élet nem áll meg és nekünk tovább kell küzdenünk minden sikerért.

Szeretnénk bocsánatot kérni, leginkább azzal, hogy majd a következő mérkőzésen jól játszunk és győzünk.

Meg kell mutatnunk, mit tudunk valójában, mert vissza kell szereznünk a szurkolóink bizalmát – mondta Andrics a kisalfold.hu-nak, majd a többiek nevében is nyilatkozott.

Nagyon gyenge volt a hétvégi teljesítményünk. Vannak olyan napok, amikor semmi nem megy, de sajnos velünk idén ez már harmadszorra történik meg. Nem akarok kifogásokat keresni, de szerintem még időre van szükségünk, mert nagyon rövid volt a felkészülés.

Mindegyikünknek magába kell néznie és értékelni a saját teljesítményét, mert nagyon gyengék voltunk. Ennél sokkal többet kell mutatnunk, legfőképp azt, hogy egy csapatként küzdünk, mert szerintem ezzel volt hétvégén a legnagyobb probléma.

Nem az a gond, ha nem megy a passzjáték vagy a csel, de mindenkinek jobb megoldásokat kell találni, sokkal jobb döntéseket kell hozni. A legfontosabb, hogy csapatként futballozzunk – mondta a önkritikusan a játékos, és elárulta azt is, amikor visszanézte a mérkőzést, több hibát is észrevett.

Nem mozogtunk együtt, nagy volt közöttünk a távolság. A Szegednek az első gólig nem volt helyzete, szinte a semmiből szerzett vezetést. Sokszor nagyon könnyen adunk az ellenfélnek lehetőséget, nekünk viszont senki nem ad, minden gólért rengeteget kell dolgoznunk, harcolunk. A klubnál minden feltétel adott a sikerhez, csak még a mi részünk hiányzik, hogy mindenki százszázalékos legyen. Nem arra gondolok, hogy nem akarjuk a sikert, mert mindegyikünk mindig győzni szeretne. A száz százalék nemcsak a futás mennyiségét jelenti, hanem a pályán való gondolkodást is, hogy milyen döntéseket hozunk. A csapatban tizenegy játékos van a pályán és bármi történik, a döntéseket mi hozzuk, de az elmúlt időszakban sajnos nem hoztunk jó döntéseket.

Az ETO FC Győr 25 forduló elteltével 38 ponttal az ötödik helyen áll a Merkantil Bank Liga tabelláján.

NB II: Nagyon távol kerülhet az ETO az NB I-től – megint otthon kaptak ki