A csakfoci.hu információi szerint az NB II-ben 14. helyen álló Dorogi FC labdarúgócsapata menesztheti Miskei Attila vezetőedzőt. Értesüléseink szerint az utódlást házon belül fogják megoldani, az eddigi pályaedző Fenyvesi László veszi át az irányítást.

A Dorogi FC a téli szünetet követően a 12. helyről várta az NB II tavaszi idényét, amelyet jól is kezdtek: a nyitófordulóban hazai pályán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzték a Budafokot. Az az azóta, eltelt három forduló alatt egyetlen meccset sem nyert meg a csapat, és 29 ponttal (7 győzelem, 8 döntetlen, 10 vereség a mérlegük) visszaestek a 14. helyre a tabellán.

Miskei június közepén vette át a Dorog irányítását az akkor a szezon végén távozó Schindler Szabolcs után. A 45 éves szakember edzői karrierje során korábban már a 2011-12-es idényben két és fél éven keresztül irányította a dorogiakat.

Miskei lehet idén a második edző, akit meneszthetnek –  január elején a szintén NB II-es Balmazújvárosnál a horvát Toni Golem váltotta a kispadon Bekő Balázst, aki honlapunknak elmondta, miért rúgták ki.

FRISSÍTÉS: Ahogyan azt a csakfoci.hu elsőként jelezte, a Dorogi FC a közösségi oldalán jelentette be, hogy a klub vezetősége Miskei Attila vezetőedzőt felmentette az edzői munkavégzés alól. A csapat irányítását átmenetileg Balogh Pál sportigazgató veszti át.