A ztefc.hu beszámolója szerint a játékost átigazolási díj ellenében értékesítette a zalai klub az Ulsan Hyundai csapatának, mely vezeti a dél-koreai bajnokságot és 2020-ban ázsiai Bajnokok Ligáját is nyert.

A 25 éves csatár 2020 nyarán érkezett Zalaegerszegre az Újpest FC csapatától. Koszta Márk az elmúlt bő másfél évben 25 gólt szerzett kék-fehérben, ezek közül 19-et az NB I-ben. Az idei szezonban 11 alkalommal talált be, ezzel a harmadik helyen áll a hazai bajnokság góllövőlistáján.

„Hirtelen érkezett az ajánlat Koszta Márkért és figyelembe kellett vennünk, hogy ez egy nagy lehetőség számára, így nem szerettünk volna a sikereinek az útjába állni. A klub filozófiája, hogy segítse a játékosokat a karrierjük építésében, ahogy ez Márk esetében is történt. Sok sikert kívánunk neki!” – nyilatkozta a klub hivatalos honlapjának a klub elnöke, Végh Gábor.

Koszta Márk így búcsúzott a Zete-szurkolóktól.

„Gyorsan jött ez a lehetőség. Tudom, hogy van még pár meccs a bajnokságból és sajnálom, hogy nem tudom befejezni a társakkal a szezont, de ez nagy lehetőség a pályafutásomban. A szombati mérkőzés után érkezett az ajánlat és hálás vagyok a klubnak, hogy elengedett. Nagyon jól éreztem magam Zalaegerszegen, újra tudtam indítani a karrieremet és sikerült jó teljesítményt nyújtanom, főként Waltner Róbert kezei alatt, aki mindvégig bízott bennem. A szurkolók mindig a csapat mellett voltak, még ha nem ment nekünk, akkor is biztattak, így nyugodtan mondhatom, hogy szívembe zárom Zalaegerszeget.”