Mint arról beszámoltunk, Bobál Gergely, illetve az őt váltó ikertestvére, Bobál Dávid góljával győzte le 2-0-ra a ZTE a Puskás Akadémiát vasárnap, így ellépett az OTP Bank Liga kiesőzónájából.

A rendhagyó forgatókönyv a 48. perctől íródott, ekkor szerezte meg Gergely a vezetést csapatának egy remek lövéssel. A 83. percben aztán a Bobál-ikrek egymást váltották, hiszen Dávid érkezett testvére helyére, hogy aztán a 86. percben megszerezze fejjel csapata és a mérkőzés második, egyben utolsó gólját.

A nem mindennapi jelenetsort egy hasonló interjú is követte az M4 Sporton:

Bobál Gergely gólja a Puskás Akadémia ellen

Bobál Gergely a magyar válogatott Nagy Zsolt hibáját kihasználva szerzett vezetést a ZTE-nek a Puskás Akadémia ellen, rögtön a második félidő elején.

Közzétette: M4Sport – 2020. június 7., vasárnap

Bobál Dávid gólja a Puskás Akadémia ellen

Az első gólt szerző ikertestvére helyett pályára lépő Bobál Dávid megduplázta a család és a ZTE találatainak számát a Puskás Akadémia ellen, ezzel eldöntötte a három pont sorsát. ??⚽️

Közzétette: M4Sport – 2020. június 7., vasárnap

A Bobál ikrek értékelése

47. perc: Bobál Gergely ⚽83. perc: Bobál Gergely ? Bobál Dávid86. perc: Bobál Dávid ⚽A Bobál ikrek nemcsak a Puskás Akadémia ellen mentek nagyot, de a mérkőzés utáni interjú közben is. ?️

Közzétette: M4Sport – 2020. június 7., vasárnap

Rebrov a Fradi szörnyetegéről is beszélt: “Nem tetszett a sok diósgyőri kontra” – így látták az edzők