Paks – DVSC, 13:15

Ádám Martin (a Paks támadója):Természetesen azonnal javítanánk a felcsúti vereségünk, ahol nem ment úgy a játék, ahogy az szokott. Reméljük, ezúttal sikerül legyőzni a DVSC-t itthon, hazai pályán nem lehet más célunk, mint a három pont, és ezért mindent meg is fogunk tenni. (paksifc.hu)

Joan Carrillo (DVSC):Tudjuk, milyen játékra lesz szükségünk egy olyan csapat ellen, mint a Paks. Jó gárdáról van szó, amely sok gólt szerez, és az egész szezonban remek munkát végez, de számunkra a három pont a lényeg. Átbeszéltük a csapattal az Újpest elleni meccsen történteket, és bár nem vagyunk könnyű helyzetben, korábban is jöttünk már ki hasonlóan nehéz helyzetből. Minden pont fontos a számunkra, készen állunk a küzdelemre. (dvsc.hu)

Újpest – Honvéd, 18:30

Nebojsa Vignjevic (Honvéd):Ez a következő mérkőzés az MTK elleni vereséget követően, amelyen vissza kell térnünk a jó útra, egészen más mentalitással kell futballoznunk, mint azt a legutóbbi fordulóban tettük. Nem én vagyok a fontos ebben a történetben, hanem a játékosaim, az számít csak, hogy vasárnap készen álljanak a meccsre. Nincs rajtam extra nyomás, csak ugyanaz, mint a többi találkozó előtt. A saját csapatomra, a játékosaimra, az edzésekre koncentrálok, semmi más nem lehet ennél fontosabb. Csak egy dolog számít, hogy megfelelő állapotban legyünk Újpesten és jó meccset játszunk. Rendíthetetlenül bízom benne, hogy a játékosokban is tudatosul, mi a legfontosabb a pályán. Az egyéni ambíciók kizárólag a közös céljaink után következhetnek, az egyéni célokat a csapat szolgálatába kell állítani. Fegyelmezettség, motiváció, csapatjáték, türelem, kemény munka és harc. Ezekre van szükség és akkor jó meccset játszhatunk az Újpest ellen. És így lehet esélyünk a győzelemre. (honvedfc.hu)

Újpest: Kádár összeveszett az edzőjével, kikerült a keretből