Remek őszi idény zárt a Videotonhoz nyáron érkező Danko Lazovics, aki hét bajnoki gólja mellé négy gólpasszt is vállalt.

– Bevallom, mást gondoltam a magyar labdarúgásról, mielőtt idejöttem. A szervezettség, az infrastruktúra, minden rendben van. Itt a Vidinél, pedig minden úgy működik, mint egy top klubnál, nagyon örülök, hogy a nyáron úgy döntöttem, ide igazolok. Szóval kellemes meglepetés volt számomra az elmúlt pár hónap. Szerintem a játék sem ment rosszul, de több gólt vártam magamtól. Most már ezen kár gondolkodni, a lényeg, hogy a csapat vezeti a tabellát. Az első helyről várjuk a folytatást, minden esélyünk megvan a bajnoki címre – én pedig nem titkoltam eddig sem, hogy az aranyéremért jöttem – mondta a támadó a vidi.hu-nak.

 

Lazovics két orosz bajnoki címet ünnepelt a Zenit játékosaként, így beszélt a szerdán 17:00 órakor kezdődő edzőmeccsről is.  

– Remek éveket töltöttem el a Zenitnél, mindent megnyertünk! Fantasztikus volt a csapategység, nem egyénileg, hanem együtt voltunk nagyon erősek. Danny-vel nagyon gyakran beszélünk és néha váltunk pár mondatot Anyukovval is. A Zenit egy csodás klub, örülök, hogy a klub legsikeresebb éveinek részese voltam. Most, hogy itt beszélünk, még nem érzek semmi különöset abban, hogy ellenük játszunk. Szerdán a pályán azonban biztosan más lesz, szóval nekem valamivel több lesz ez, mint egy sima felkészülési meccs –  mondta a támadó a dubaji edzőtáborban.

Szivics megkezdte a nagytakarítást, neves csatárt hoztak hírbe a Fradival – a legfrissebb hazai átigazolási hírek itt!