Géresi Krisztián tavaly november 28-án debütált az élvonalban az MTK ellen, majd pár héttel később, december 12-én megszerezte első NB I-es gólját is, amely ráadásul a Sóstói Stadionban az utolsó gól volt, nem mellesleg pedig győztes találat volt a Paks ellen – írja a vidi.hu.

Géresi Krisztián már korábban meggyőzte a klubvezetést teljesítményével, hozzáállásával arról, hogy hosszú távon értéke lehet a csapatnak, ezért idén februárban 2019-ig érvényes szerződést írt alá, amit most újabb egy évvel, 2020 nyaráig meghosszabbítottak a felek.

Nagyon örülök neki, hogy hosszútávon számol velem a klub. Amikor bemutatkozhattam a Vidiben az élvonalban, akkor elmondtam, hogy a gyerekkori álmom vált valóra, most pedig ezt az álmot még tovább élhetem. Örülök, hogy ősszel sok mérkőzésen pályára léphettem, bízom benne, hogy a jövőben is sikerül a teljesítményemmel kiérdemelnem a vezetőedző bizalmát. Nem titkolom, hogy szezon végén bajnok szeretnék lenni a Vidivel. Ez számomra, fehérvári srácként egy életre szóló élmény lenne. Hosszú távon pedig mindenképp be szeretnék jutni a Vidivel egy nemzetközi kupa csoportkörébe, és nagyon jó lenne Vidi-játékosként egyszer majd a felnőtt válogatottban is bemutatkozni – nyilatkozta a viidi.hu-nak Géresi Krisztián.

– Az új szerződést egyrészt Krisztián teljesítménye, másrészt a játékát kísérő érdeklődés indokolta. Annak érdekében hosszabbítottunk vele még egy évvel, hogy kizárólag a játékra és a fejlődésére koncentrálhasson, és majd csak akkor akarjon külföldre igazolni, amikor az neki és a klubnak is a legjobb. Külön köszönöm Krisztiánnak és az ügynökeinek a korrekt együttműködést – mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

Géresi történelmi gólja a Paks ellen