A csakfoci.hu információi szerint eldőlt, hogy távozik a Videotontól a csapat válogatott védője, Szolnoki Roland. Úgy tudjuk, a 26 éves futballista az NB I-es Puskás Akadémiánál folytatja pályafutását.  

2002-ben jött, most távozik 

Szolnoki először 16 évvel ezelőtt, 2002-ben, mindössze tízévesen érkezett a fehérváriakhoz, és egy hároméves, Puskás Akadémiánál töltött periódust leszámítva azóta erősítette a Vidit. A klubhoz 2008-ban tért vissza, a csapattal három bajnoki címet szerzett, bejutott az EL-csoportkörbe és a felnőtt nemzeti együttesben is bemutatkozhatott.  

Szolnoki azonban idén már kevesebb lehetőséget kapott. Ősszel 12 bajnokin játszott – csak 2-szer kezdőként -, és már télen szó volt arról, hogy eligazol. Végül maradt, de a tavaszi szezonban csak a Loki ellen kapott lehetőséget, az utolsó percekben cserélték be.

 

Szolnokit már télen is kapcsolatba hozták a Puskás Akadémiával, de a felcsútiak  akkor Denis Klinart igazolták le. Úgy tudjuk azonban, hogy most nyáron létrejön a klubváltás, így a futballista továbbra is a magyar első osztályban szerepelhet.