OTP Bank Liga, 12. forduló:

Kisvárda – MOL Vidi FC 2-2 (Sassá 26., Stopira 74. – öngól, ill. Nego 19. – 11-esből, Pátkai 40.)

Beszámoló és videók itt!

Dajka László (Kisvárda):Az azért látszott ezen a mérkőzésen is, hogy a Vidi milyen csapat, az viszont óriási fegyvertény, hogy kétszer is talpra tudtunk állni. Nem véletlenül, voltak időszakok, amikor mi is tudtunk irányítani és veszélyeztetni, lehetőségeket kidolgozni. Ez a nagy akarat és időnként egy kis futball újra nagyon fontos pontot eredményezett. Az egész csapat nagyon odatette magát, de kiemelkedő teljesítmények is voltak, a védelmünkben Vári nagyon jól játszott, a második félidőben Anderson Pico szintén, volt 2-3 átlag fölötti produkció, ami ma hozzásegített minket ehhez a sikerhez. Az elmúlt hetek vereségei után ez most a lelkünknek nagyon jót tesz és bízom benne, hogy a következő hetekben, amikor 2-3 nagyon nehéz mérkőzésünk lesz, ebből valamit át tudunk majd menteni, és újra visszatérünk ahhoz a felszabadult játékhoz, amit korábban produkáltunk. (M4 Sport)

Vad II háttal adott majdnem gólpasszt a Vidinek – videó

Marko Nikolic (MOL Vidi FC):Elveszítettünk két pontot, nincsenek bennem vegyes érzések, ez történt. Nekünk nem csak Európában, de Magyarországon is versenyképesnek kell lennünk, a Kisvárda ellen két gólt kaptunk, viszont túl sok lehetőséget rontottunk el. Ennyi történt, gratulálok a Kisvárdának, amely jól játszott és nagyot harcolt. Nem lehet a fáradtságra fogni a mai játékunkat, nem is voltunk fáradtak.

A Chelsea és a PAOK ellen összesen egy gólt kaptunk, ma kettőt. Nem voltunk eléggé fegyelmezettek, a labdától túl messzire védekeztünk,  elcsúsztak a vonalak,  fel-alá rohangáltunk a pályán, ez nem volt komoly futball! Különösen annak fényében, hogy előnyben is voltunk. A végén 15 percet elvesztegettünk arra, hogy a játékvezetőnél és az ellenfélnél reklamáljunk. Nyilvánvaló, hogy nem állunk készen arra, hogy három fronton is ütőképesek legyünk, de mindent megteszünk azért, hogy ezen változtassunk. (M4 Sport)