Az első negyedóra végére egy hazai rövidzárlat miatt gyakorlatilag el is dőlt a meccs: a 9. percben Hadzic 17 méterről lőtt a jobb felső sarokba, majd rögtön utána Nego jobbról beérkezett passzát Scsepovics értékesítette 13 méterről.

MTK – MOL Vidi FC 0-2

Két perc alatt két gólt lőtt a MOL Vidi FC az MTK Budapest otthonában. Először Hadzic bombázott a kék-fehérek kapujába, majd Scepovic volt eredményes.⚽️⚽️Élő közvetítés: http://bit.ly/2GHWszz

Közzétette: M4Sport – 2019. február 16., szombat

Sőt, Elek végleg lezárhatott volna mindent a 12. percben, de előbb Kicsakba lőtt, majd a felső lécre. A hazaiak sem voltak passzívak, volt pár támadásuk, de az átlövéseiknél Kovácsik rendre a helyén volt.

A 36. percben aztán egy szöglet után Stopira elé került a labda, aki másfél méterről nem hibázott (0-3).

MTK – MOL Vidi FC 0-3

A fehérváriak 3–0-ás vezetés tudatában mehettek az öltözőbe a szünetben. A 36. percben Stopira lőtte be a harmadik Vidi-gólt.⚽️Félidő: MTK Budapest🆚MOL Vidi FC 0-3Élő közvetítés: http://bit.ly/2GHWszz

Közzétette: M4Sport – 2019. február 16., szombat

A félidő végén Bognár szépíthetett volna: 25 méteres szabadrúgása veszélyesen csapódott lefelé, de a Vidi kapusa mentett, így nem változott az állás.

Fordulás után sem, amikoris az 53. percben Vass Patrik lőtt veszélyesen 18 méterről, Kovácsik vetődve védett. Jött az újabb helyzet: Katona belőtt labdája Torghellének picit hosszú volt, Vogyicska még bele tudott érni, de hajszállal mellé ment.

A 61. percben aztán változott az eredmény, szépített az MTK: Gera volt harcos, majd középre passzolta a labdát az alapvonal elől, Torghelle pedig közelről nem hibázott (1-3).

MTK – MOL Vidi FC 1-3

Torghelle Sándor szépített a MOL Vidi FC ellen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.⚽️Élő közvetítés: http://bit.ly/2GHWszz

Közzétette: M4Sport – 2019. február 16., szombat

Ment előre becsülettel az MTK: Katona kapott jó labdát, középre tette azt, de egy picit hosszú volt Torghellének – nem sokon múlt. A folytatásban újabb gól már nem esett, így a Vidi biztosan győzött, és hat pontra megközelítette a Ferencvárost.

MTK Budapest – Vidi 1-3

Gólszerzők: Torghelle (61.) ill. Hadzic (9.), Scsepovics (11.), Stopira (36.)

Tabella: adatbank.mlsz.hu