Mint ismeretes, a magyar bajnok MOL Vidi FC 2-1-re kikapott a Groupama Arénában a Bajnokok Ligája playoff-körének első mérkőzésén, a görög AEK Athén ellen.

A 23. percben sorsdöntőnek bizonyuló piros lapot kapó Huszti Szabolcs a szerdai mérkőzés után, a mixed zónában értékelte a történteket és beszélt a kiállításáról és a végül két piros lapot kiosztó olasz játékvezetőről is.

Nem volt piros lap. Ha megnézitek a lassítást, látni, hogy a gyerek a labda fölé rúgott, én pedig belsővel akartam belerúgni a labdába, ezerből ezerszer így megyek bele a párharcokba, ezután is így fogok, nem tudok mit mondani…sajnálom, hogy piros lap lett a vége.

Játszottam már “ezer” meccset, a Bundesligában, európai kupákban, nem okoztam még soha sérülést senkinek. Nem tudom, mit látott taposó mozdulatnak.

A második félidőben kompenzált a bíró, nem volt kiállítás az sem, a labdára csúszott oda a játékos.

Hibázni lehet, mindenki hibázik, a játékos, a bíró, mindenki, de jó lenne egy olyan szerv, aki ezeket megnézhetné vagy felülbírálhatná. Visszacsinálni azonban már nem lehet, hiszen kaptunk is utána két gólt. Tíz emberrel is voltak aztán helyzeteink, bár csak TV-ből láttam…egyenlő létszámban meg pláne. Nagyon sajnálom a történteket. Egyből piros után hosszabb eltiltásra számíthatok, de remélem, a videófelvételt is megnézik majd – fogalmazott a korábbi magyar válogatott középpályás.