A londoni klub hivatalos honlapja, a chelseafc.com szerdán este beszámolt róla, hogy a csapat 19 játékosa szerencsésen földet ért Budapesten. Az oldal kiemeli, hogy olyan alapemberek is az utazó keret részét képezik, mint David Luiz, Marcos Alonso, Jorginho, Willian, Pedro, Morata vagy Giroud.

A sajtótájékoztatón elhangzottaknak megfelelően ugyanakkor nem fog pályára lépni a csapat első számú kapusa, Kepa, illetve Eden Hazard, Kanté, Rüdiger és Azpilicueta sem, hiszen ők a közelmúltban 6 napon belül játszottak a Fulham, a Wolverhampton, és a Manchester City ellen.

Utazott ugyanakkor két debütálásra készülő ifista: a kapus Jamie Cumming és a középpályás George McEachran, akik eddig még sosem kerültek a felnőtt csapat keretébe. Mellettük további két 18 éves játékos is bizonyíthat: a walesi válogatott Ethan Ampadut, és Callum Hudson-Odoi-t az angol lapok ráadásul a kezdőbe várják.

A Chelsea FC kerete a MOL Vidi FC ellen

Kapusok: Caballero, Bulka, Cumming

Mezőnyjátékosok: Zappacosta, Ampadu, Christensen, David Luiz, Emerson, Marcos Alonso, Fabregas, Jorginho, Loftus-Cheek, Barkley, McEachran, Willian, Pedro, Hudson-Odoi, Morata, Giroud