Alaposan felforgatott csapattal állhat ki este a görög PAOK a MOL Vidi FC ellen, Razvan Lucescu ugyanis a Panathinaikosz elleni, hétfői rangadó miatt több alapemberét is pihentetheti az Európa Liga-csoportmeccsen. Görög lapinformációk szerint többek között a portugál válogatott középpályás, Vieirinha, a védelem brazil oszlopa, Léo Matos is pihenhet, de kétséges Fernando Varela és a spanyol José Crespo játéka is. Mindez egyébként azt jelenti, hogy picit rutintalanabb csapattal állhatnak fel a görögök, lévén a felsorolt játékosok mindegyike 30 év fölötti – ugyanakkor a valószínű helyettesként például pályára lépő ukrán Khacheridi a benne van már a negyedik ikszben.

Csatárposzton viszont a PAOK román szakvezetője ragaszkodhat a remek formában lévő szerb Aleksandar Prijovichoz (a bajnokságban 6 meccs/5 gól, az EL-ben: 2/1), mellette pedig a görög válogatott Karelis játszhat.

Nem akarunk senkivel sem kockáztatni vagy bárki játékát is erőltetni, mert nagyon sok meccs áll még előttünk

– mondta az esetleges hiányzók kapcsán Lucescu, aki a Vidiről így nyilatkozott:

Minden meccsnek megvan a maga nehézsége, nyilván jó formában vagyunk, de ez nem azt jelenti, hogy úgy megyünk a pályára, hogy máris nyertünk. Dominálnunk kell és 100 százalékosan koncentrálni, mert a Vidi már megmutatta, hogy egy különleges csapat. Ugyanakkor megvannak a gyenge pontjai is, ennek is tanúbizonyságát is adta már, az más kérdés, hogy a Chelsea ellen meg a sokkal szebbik arcát mutatta. Nehéz találkozóra számítok, keményen fel kell készülnünk, mert a továbbjutás kérdése még nyitott a csoportban – tekintett előre.

A PAOK 7 forduló után veretlenül vezeti a görög bajnokságot, az Európa Liga L-csoportjában pedig 1 győzelemmel és 1 vereséggel jelenleg a harmadik, épp a még 0 pontos Vidit megelőzve.

Vidi: Nikolicnak már nem elég a jó játék: „Elúszhat a továbbjutás”