A 14. forduló válogatottja:

Nagy G. (Vasas) – Burmeister (Vasas), Nalepa (Ferencváros), Gohér (Mezőkövesd) – Scsepovics (Videoton), Hidi (Honvéd), Filip (Debrecen), Pátkai (Videoton) – Prosser (Honvéd), Koszta (Honvéd), Remili (Vasas)

Nagy Gergely (Vasas)

Hetek óta kiváló formában véd, a Videoton ellen is több nagy bravúrt bemutatott. A kapott gólról nem tehetett.

Felix Burmeister (Vasas)

Magabiztosan, szinte hiba nélkül játszott. A párharcok több mint háromnegyedét megnyerte és szerzett tíz labdát.

Michal Nalepa (Ferencváros)

Hozta a tőle megszokott sallangmentes játékot, ezúttal azonban a támadójátékával tűnt ki. A 65. percben kiválóan robbant be Hajnal szögletére és három pontot érő gólt fejelt.

Gohér Gergő (Mezőkövesd)

A bal szélen aktívan segítette a támadásokat, ráadásul 23 méterről lőtt egy nagy gólt, ami győzelmet jelentett az újoncnak.

Marko Scsepovics (Videoton)

Folyamatosan lekötötte a Vasas védőinek figyelmét, kapura veszélyesen futballozott és 84 százalékos pontossággal passzolt.

Hidi Patrik (Honvéd)

Jól mozgatta a csapatát, igazi vezérként futballozott.

Ioana Filip (Debrecen)

A Loki középpályájának motorja volt, szinte minden támadás rajta keresztül folyt. Passzainak 91 százaléka emberhez ment, ami kimagasló mutató.

Pátkai Máté (Videoton)

Jól szűrt a középpályán, beadásai rendre veszélyt jelentettek az ellenfél kapuja előtt.

Prosser Dániel (Honvéd)

Jó formában van a fiatal támadó, ezúttal egy gyors kontra végén lőtt a bal felsőbe, amivel el is döntötte a haladás elleni meccset.

Koszta Márk (Honvéd)

Erőszakosan futballozott, támadó létére sok labdát szerzett és kiosztott egy gólpasszt.

Remili Mohamed (Vasas)

Erőszakosan, nagy kedvvel futballozott. Ő szerezte az Illovszky-stadion utolsó Vasas-gólját. A védők ritkán tudták szabályos eszközökkel megállítani.

A forduló cseréje:

Madarász Márk (Gyirmót)

A 20 éves játékos félórát kapott edzőjétől, ez alatt több kapura lövése is volt, sőt, ő szerezte csapata szépítő találatát egy kapáslövést követően.

A forduló edzője:

Marco Rossi (Honvéd)

Az első félidőben elsöprő támadófocit mutattak be, akár egy nagyarányú győzelmet is megalapozhattak volna. Szünet után taktikusan tartották az eredményt.  A kispestien szép lassan a dobogósok „nyakára lépnek”.