A forduló válogatottja:

Verpecz (Paks) – Bényei (DVSC), Tamás (Balmazújváros), Forgács (DVTK) – Vela (DVTK), Bódi (DVSC), Papp (Paks), Paintsil (FTC) – Eppel (Honvéd), Andrics (Balmazújváros), Ugrai (DVTK)

Verpecz István (Paks)

Végig magabiztosan állt a kapuban. A második félidő közepén Windecker közeli fejesét követően védett egy hatalmasat, így nagy érdemei voltak abban, hogy csapata ponttal távozott Újpestről.

Bényei Balázs (DVSC)

Stabilitást adott a védelemnek, határozott és kemény volt, és a támadásokat is segítette. Nem kis érdemei vannak abban, hogy a Loki kapta az NB I-ben a legkevesebb gólt.

Tamás László (Balmazújváros)

Az első félidőben a Videoton nagy nyomást helyezett a védelemre, ő azonban állta a sarat. Több párharcot nyert és a fejjátéka is kiemelkedő volt.

Forgács Dávid (DVTK)

A fiatal védő kiválóan lezárta a szélt, a támadásokat is hatékonyan segítette, Ugrai második gólja előtt ő indította a támadót.

Diego Vela (DVTK)

Rengeteget mozgott, a cselei bejöttek, ő szerezte a Diósgyőr negyedik találatát egy szép mozdulat után, a második – kulcsfontosságú – diósgyőri akció pedig tőle indult, szinte a miskolciak öt és felesétől.

Bódi Ádám (DVSC)

Amióta visszatért a Lokihoz, csapata hat meccset nyert és egy döntetlent játszott. Ezúttal is a Debrecen vezére volt, szerzett egy gólt.

Papp Kristóf (Paks)

Szinte az összes párharcát megnyerte a középpályán, a megszerzett labdákat pedig rendre pontosan játszotta meg. A mezőny legjobbja volt.

Joseph Paintsil (FTC)

A ghánai középpályás kiváló igazolásnak bizonyult. Ötödik meccsén már a negyedik gólját szerezte.

Eppel Márton (Honvéd)

A kispestiek legjobbja volt, duplájával óriási érdemei voltak abban, hogy legyőzték a Haladást.

Andrics Nemanja (Balmazújváros)

A magyar állampolgárságot pár napja megkapó támadó nagy kedvvel futballozott, lőtt egy fontos gólt, ami egy pontot ért a Videoton ellen.

Ugrai Roland (DVTK)

Jót tett neki a válogatottban szerzett gólja. Óriási önbizalommal futballozott, megállíthatatlan volt és rúgott két klasszis gólt, de a vezető találatban is komoly érdemei voltak.

A forduló cseréje:

Liridon Latifi (Puskás Akadémia)

Az albán támadó aktívan szállt be, a hajrában kiharcolt egy 11-est, amivel a felcsútiak egy pontot megmentettek a Fradi ellen. Más kérdés, hogy a büntető jogosságát sokan vitatják.

A forduló edzője:

Bódog Tamás (DVTK)

Picit talán visszafogottabb felfogásban, de taktikusabban játszottak, mint korábban. A DVTK a vezetés után tökéletesen kontrázott, szinte tökéletes meccset játszott a csapata.