A csakfoci.hu értesülései szerint három hazai klub is lecsapna az idény végén lejáró szerződésű Zsótér Donátra. Úgy tudjuk, hogy az NB II-es Vasas mellett volt klubja, a Budapest Honvéd, illetve a Kisvárda is érdeklődik iránta. Információink szerint azonban elsősorban a két fővárosi klub pályázik egyelőre nagyobb eséllyel a megszerzésére, mivel a játékos inkább maradna Budapesten.

Az is fontos faktor lehet még a futballista döntésében, hogy hajlandó lenne-e – akár egy idényre is – a másodosztályba igazolni, vagy maradna az élvonalban.

Zsótér fontos, de nem kihagyhatatlan játékosnak számít jelenleg Újpesten, igaz, számára pozitív változást jelenthet az, hogy már nem Nebojsa Vignjevic a csapat vezetőedzője, mivel a szerb tréner különböző – a csakfoci.hu-nak adott interjúban részletesen is kifejtett – okok miatt nem számolt vele alapemberként.

Az új szakvezető, Predrag Rogan viszont rögtön első meccsén a kezdőcsapatba rakta a 24 éves középpályást, aki végül 75 percet játszott a Honvéd elleni, 1-0-ra megnyert rangadón. Zsótérnak összesen 25 tétmeccse van eddig az idényben, ezeken 2 gól és 3 gólpassz volt a mérlege.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS: