A kupadöntőről

Ennek a meccsnek a végén az, hogy ki milyen helyzetet hagyott ki, vagy ki rontott büntetőt, semmit nem számít, a lényeg az, hogy az Újpest a kupagyőztes. Tudtuk, hogy nehéz lesz a Puskás ellen, nagyon jó játékosaik vannak, de csapatszinten jobbak voltunk. Bátrak voltak a játékosaim, jobban végrehajtották, azt, amit előzetesen kértem. Mindkét csapat is érdemelt volna ma valamit, de csak egy kupagyőztes lehet. Megköszönném a szurkolók támogatását, nagyon sokat tettek ők is a sikerért.

Köszönöm a családomnak is, és szeretnék megemlékezni Lázár Bencéről is.

A szurkolókról

A szurkolóknak hálás vagyok, vannak olyan szurkolók, akiket fizetnek, úgy tesznek, mintha Újpest-szurkolók lennének, de nem azok. Ennek ellenére is köszönöm a többiek mai támogatását. A klub ellen, a játékosok ellen is voltak korábban pár drukkerek. Akár el is hagyhatnám az Újpestet, vannak jobb ajánlataim, több pénzért, de még nem végeztem Újpesten, van még teendőm. Beszéltem ezekkel a drukkerekkel, ezt nekik is elmondtam.

Pintér bírózott az elveszített döntő után, Vignjevic: 25 évet öregedtem – így látták az edzők

A tervekről, az európai kupaszereplésről

Ez egy nagyon nehéz történet lesz, egy új tapasztalat a csapat. Ezúttal két minőségi játékosunk hiányzott – Simon Krisztián, Nagy Dániel -, ezért kell az erős keret. Szeretnénk a legjobb módon képviselni a klubot, ehhez erősítésre lesz szükség. 1-2 új ember remélhetőleg jött, erről már megkezdődtek a tárgyalások. Azt is látni kell, hogy ez európai szereplés sokszor gond: két éve az MTK indult, majd kiesett, tavaly a Vasas, majd most kiesésre áll. Megpróbáljuk azért méltóképpen képviselni a csapatot Európában, de ez a csapat nem kész arra, hogy biztosan sikeres legyen a nemzetközi porondon, ehhez jó felkészülés és új játékosok is kellenek.

A saját jövőjéről

Ami az én jövőmet illeti: van még egy éves szerződésem, de természetesen egyeztetnem kell a tulajdonossal, én maradni szeretnék. Több mint 4,5 éve itt vagyok a klubnál, a legjobbat akarom ennek a klubnak. Ebben a pillanatban úgy érzem, én szeretnék maradni, és ezekkel a fiúkkal tovább dolgozni.

Vannak viszont olyan emberek, akik azt hiszik, hogy még jobban tudnák ezt csinálni, mint én, de nem állnak elém, hanem sunyi módon dumálnak. Most is itt voltak ők, de csak csendben, a VIP-szektorban bújtak meg, nem volt alkalmuk szidni engem, mert nyertünk.

A gólok és a 11-es párbaj:

Puskás Akadémia-Újpest MK-döntő

A bajnokságban 3-ból 3-szor a felcsútiak nyertek, s most a Magyar Kupa-döntőben is vezetnek az Újpest ellen.

Közzétette: M4Sport – 2018. május 23.

Tizenegyespárbaj a Magyar kupa döntőjében

A Puskás Akadémia–Újpest (6–7) kupadöntő tizenegyespárbajában egyetlen védés elég volt a sikerhez – így dőlt el a trófea sorsa.

Közzétette: M4Sport – 2018. május 23.