Roderick Duchatelet tulajdonos, Predrag Rogan vezetőedző és Simon Krisztián csapatkapitány is részt vesz az újpesti futballklub augusztus 13-i szurkolói ankétján, amelyre az Újpest FC meghívta a csapat vezetésével sok témában – így például a címerügyben, vagy az utánpótlás kérdésében – ellentetés oldalon álló UTE elnökét, Őze Istvánt is.

Íme, a meghívó, illetve a közlemény:

“Kedves Szurkolóink!

A 2020-21-es OTP Bank Liga indulása előtt az Újpest FC szurkolói ankétot szervez. Az augusztus 13-án, csütörtökön megrendezésre kerülő találkozón a címer kérdést kiemelten kezelve a TI felvetéseitekre akarunk válaszolni. Mivel a rendezvényterem befogadóképessége korlátozott, és azt szeretnék, hogy mindenki véleménye, kérdése elhangozzon, így arra kérünk TITEKET, hogy küldjétek el nekünk előre, hogy a beszélgetés forgatókönyvét a TI témáitok alapján állítsuk össze.

Ennek segítségére létrehoztunk egy google formot, hogy megkönnyítsük nektek a kérdések beküldését, melyet az alábbi linken találtok (a kérdőív teljesen anonim): https://bit.ly/3genqgR

Az ankéton, hogy minden területet érintve a legmegfelelőbb személy adhasson választ, klubunkat az alábbiak képviselik:

Roderick Duchâtelet – az Újpest 1885 Futball Kft. tulajdonosa

Predrag Rogan – vezetőedző

Simon Krisztián – csapatkapitány

Banai Dávid – kapus

Klubunk, meghívta az UTÉ-t is, mint a klub 0,25%-os társtulajdonosát. A meghívót az UTE elnökének, Őze István úrnak címeztük, hogy képviselje az anyaegyesületet a nyilvános ankéton. Amennyiben visszajelez, cikkünket azonnal frissítjük és értesítünk Titeket.

Helyszín: UP Újpesti Rendezvénytér, Színházterem (1042 Budapest, Szent István tér 13-14.)

Időpont: 2020. augusztus 13. 19 óra

A rendezvénynek otthont adó teremben korlátozott számban lehetünk csak jelen, így regisztrációt követően tudunk csak helyet biztosítani azoknak a szurkolóinknak, akik személyesen kívánnak részt venni, illetve a sajtó képviselőinek.”

Az érdeklődők ezen a linken tudnak regisztrálni

Kedves Szurkolóink! A 2020-21-es OTP Bank Liga indulása előtt az Újpest FC szurkolói ankétot szervez. Az augusztus…

Közzétette: Újpest FC – 2020. július 31., péntek