Mint ismeretes, bár Macedónia 1 pontot szerezve búcsúzott az U21-es Európa-bajnokságtól, a balkáni gárda újpesti középpályása, Enis Bardhi remek tornát zárt. A spanyolok elleni 0-5 után még a spanyol sajtó is dicsérte a 21 éves futballistát, a szerbek (2-2) és a portugálok (2-4) elleni csoportmeccsen pedig gólt is szerzett az NB I egyik legjobb légiósa.

Nem véletlen tehát, hogy a már torna előtt is élénk érdeklődés még tovább erősödött a játékos irányába. Bardhit már az Eb előtt hírbe hozták a Dinamo Zágrábbal, a Sahtar Donyeckkel, sőt a Borussia Dortmunddal is, most pedig újabb csapatneveket is említenek a fiatal futballista kapcsán.

Az alsat-m.tv albán portál cikke szerint a spanyol Levante Bardhi egyik legkomolyabbnak tűnő kérője, állítólag megállapodás is született már a spanyol másodosztály bajnokával, bár ezt a játékos nem erősítette meg. A már említett Dinamo mellett pedig egy másik horvát csapat, a Mészáros Lőrinc résztulajdonában lévő NK Osijek is kiszemelte magának a játékost.

– Legyen vége az Eb-nek, aztán majd meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok, akkor lehet majd a konkrétumokról beszélni – idézi a lap Bardhit.