Michael Oenning: Igazából nem vagyok csalódott, hiszen tisztában voltunk azzal, hogy milyen lehetőségeink vannak. De ennek ellenére, úgy érzem, nagyon bátran játszottunk. különösen az első félidőben. Igyekeztünk előrejátszani, támadni sok helyzetet kialakítottunk. Pauljevic révén akár még a vezetést is megszerezhettük volna, de ez sajnos ez nem sikerült.

A kulcsmomentum a második gólnál volt, amikor Stocker gyakorlatilag ellökte a Kastratit. Nagyon ügyesen csinálta, hiszen még a játékvezető sem fújta be, úgyhogy érvényesnek ítélték meg a második gólt.

A második játékrészben kicsit változott már a hozzáállásunk, hiszen tudtuk, három gólt kellene szereznünk ahhoz, hogy bármilyen esélyünk legyen és egyre több kockázatot vállaltunk. Sok cserét hajtottam végre, hiszen nem csak a mai mérkőzésre, hanem kicsit a jövőre is gondolnom kellett. Például Tallo nem százszázalékos, nem akartam túl nagy kockázatot vállalni azzal, hogy esetleg a későbbiekben ne számíthassak rá. Ha összességében kell értékelnem a négy mérkőzést, jó tapasztalatokat szereztünk. Mind a négy mérkőzésen szervezett játékot mutattunk be, sok helyzetet alakítottunk ki. Talán az igazi nagy különbség, hogy ezekből a helyzetekből a legtöbb nem ment be, viszont az ellenfelünknek igen, így ők jutottak tovább.

EKL: A Basel tükörsima, kettős győzelemmel búcsúztatta az Újpestet